Hoe weet ik of een collega een dienst wilt ruilen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hier ontvang je bericht van zodra een collega een dienst wilt ruilen. Makkelijk toch?

Je ontvangt een email met een verzoek tot ruilen. Door in te loggen bij Fooks zie je direct in je overzicht, op het "dashboard", een verzoek tot ruilen. Uiteraard kan dit ook via de app.

Door op het "vinkje" te klikken ga je akkoord met het overnemen van de gevraagde dienst. De werkgever zal als laatste zijn/haar akkoord moeten geven. Zodra dit akkoord is, is de dienst geruild.