Hoe begin ik als werknemer met de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tof, je hebt de app van Fooks gedownload!

Door in te loggen met je e-mail en wachtwoord verkrijg je toegang tot de Fooks-app.

• Planning; hier kan eenvoudig gezien worden wanneer je een dienst moet werken.

• Clocks; het onderdeel Clocks is zichtbaar indien de werkgever aangegeven heeft dat de medewerker zelf mag in- en uitklokken.

• Beschikbaar; zo kan eenvoudig doorgeven worden wanneer je wel of niet beschikbaar bent.

• Verlof; lekker op vakantie, een dagje vrij of bijzonder verlof? Vul hier je verlofuren in.

• Loonstroken; eenvoudig loonstroken inzien kan gemakkelijk via de app. Deze tool is enkel actief in combinatie met een samenwerking met David en/of DrieVierDrie.

• Ruilverzoeken; heb je een dienst toegewezen gekregen, maar je kunt toch niet. Via deze functie kun je een verzoek indienen tot ruilen met een collega.

• Documenten; hier staan jouw documenten in die jouw werkgever heeft opgeslagen in Fooks. Denk o.a. aan bedrijfsdocumenten, dossierdocumenten en contractgeschiedenis.

• Verzuim; mocht je een keer ziek zijn, staat dat onder verzuim genoteerd.

• Personalia; hier staan personalia en contract gegevens. Een profielfoto kan hier gewijzigd worden.

• Uren; in deze module tref je een overzicht van je gewerkte uren, daarbij staat vermeld of ze geaccordeerd zijn of niet.