Ik ben werknemer
Wat kan ik, als medewerker, in de app van Fooks?
Hoe accordeer of weiger ik als medewerker een ruilverzoek in de app?
Hoe accordeer of weiger ik als medewerker een ruilverzoek in de app?
Henk van Fooks avatar
Geschreven door Henk van Fooks
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een collega wilt graag een dienst met je ruilen! Als jij kan, super fijn dat je een collega uit de brand kunt helpen!

Van de app ontvang je een pushbericht dat een collega graat een dienst wilt ruilen. In de module "ruilverzoeken", staat ver verzoek bij "inkomend". Welke collega met je wilt ruilen, welke dag en de tijden van de dienst. Heeft je collega een berichtje achter gelaten, is dit ook zichtbaar.

Eenvoudig klik je op de button "accepteren". Mocht je de dienst niet willen accepteren, weiger je door te klikken op "X".

Als laatste zal jullie werkgever het ruilverzoek moeten goedkeuren. Zodra die laatste stap voltooid is, is het ruilverzoek afgesloten en sta jij als vervanger op de planning.