Kan ik mezelf als medewerker ziek melden in de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja dit kan! Mits jouw werkgever heeft aangeven dat dit ook mag... Indien dat niet aangegeven is, dien je de regels van je werkgever te volgen.

Indien jouw werkgever er voor gekozen heeft om deze functie aan te zetten, ga je in de module "verzuim" naar ziekmelding toevoegen. Dit doe je zeer eenvoudig door op de "+" button te klikken. Vervolgens zal onderstaand scherm verschijnen.

Hier kun je het begin van de ziektedag ingeven. Mocht je een vermoeden hebben wanneer je weer terug zult zijn, geef je de verwachtte terugkeerdatum in. Indien niet bekend is, laat je het veld leeg.

Vervolgens als je beter bent, meld je jezelf ook weer beter. Dit doe je door op het vinkje te klikken en het aantal dagen ziek in te vullen.