Kan ik mezelf als medewerker beter melden in de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja dat kan! Mits jouw werkgever dit juist heeft ingesteld en hier mee akkoord is.

In de app ga je naar "verzuim". Onder het tabblad "actueel" staat het moment waarop je ziek bent en voor welk percentage. Door op het "vinkje" (zie groene kader in onderstaande afbeelding) te klikken, kom je in het beter melden overzicht. Hier kun je aangeven wat de laatste dag is dat je ziek bent geweest. Daarbij dien je het aantal dagen in te geven en af te sluiten met "beter melden".