Kan ik als werknemer uren toevoegen in de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als werknemer is het mogelijk om in de app uren toe te voegen

Een voorbeeld kan zijn dat je als medewerker niet op de planning stond maar je toch een dienst hebt gedraaid. Deze uren dienen of door de werkgever of door de werknemer ingevoerd te worden.

Als de werkgever heeft aangegeven dat de werknemer zelf uren mag beheren, kan de werknemer dit invoeren en aanpassen. Dit kan in de module "uren".

Zijn jouw gewerkte niet doorgekomen vanuit planning en/of omdat je vergeten bent in te klokken, kun je met deze functie uren toevoegen. Door onderaan in het beginscherm op de "+" button te klikken, verschijnt het tweede scherm in onderstaande afbeelding. Hier dient de juiste datum, start- en eindtijd en pauze ingevuld te worden en bevestigd te worden met de "uren toevoegen" button. Uiteraard zal de werkgever dit moeten goedkeuren.

Zijn uren nog niet geaccordeerd kun je door op de "aanpassen" button te klikken, de uren aanpassen. Zo kan bijvoorbeeld de start- en eindtijd aangepast worden. Dit bevestig je door gebruik te maken van de "uren aanpassen" button.