Ik ben werknemer
Starten met Fooks
Ik heb een uitnodiging ontvangen van mijn werkgever, en nu?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gefeliciteerd, je bent aangemeld door je (nieuwe) werkgever bij Fooks!

Om je account te activeren dien je jezelf aan te melden bij Fooks. Dat kan via de email die je van Fooks ontvangen hebt. Klik op de rode button "Klik hier om u aan te melden". Automatisch wordt je doorgelinkt naar Fooks en verschijnt onderstaand overzicht.

Jouw persoonlijke gegevens vul je in en vervolgens klik je op "voltooien". Je kunt nu inloggen en o.a. je rooster inzien en beschikbaarheid doorgeven.